Wednesday, November 23, 2005

Ο λύκος πίσω από το συρματόπλεγμα


Picture2 149
Originally uploaded by max_brandmeyer.

Το βλέμμα του είναι τρυφερό και κοφτερό. Εχει μια στοργή για την ανθρώπινη κατάσταση. Βλέπει το θέατρο των ανθρώπινων σκιών κι όσο πιο πολύ τον πονάει τόσο πιο πολύ αγαπάει το ανθρώπινο είδος.
Ο λυκάνθρωπος σας περιμένει...

6 comments:

Bad Wolf said...

Αμάν, τι βλέπω ο μαύρος ο λύκος;Συνάδελφος πίσω από κάγκελα;

Τραγική ειρωνία:στο πάρκο που δουλεύω έχει φουλ ελάφια,αλλά επειδή στην Αγγλία έχουν καθαρίσει τους λύκους (εγώ τους ξέφυγα!),για να κρατήσουν τον αριθμό των ελαφιών σε λογικά όρια και για να αποφύγουν υπερβόσκηση και διατάραξη του οικοσυστήματος,τα πυροβολούν!

Αχ!Κάποτε τα τρώγανε οι λύκοι,και οι άνθρωποι είχαν καθαρή τη συνείδηση,τώρα με τι καρδιά σκοτώνουν αυτά τα υπέροχα ζώα;

peftasteri said...

ποια καρδιά;

Magica de Spell said...

Bad wolf, πολύ τρυφερός μου φαίνεσαι κι εσύ για λύκος.
Το θέμα της διατάραξης των οικοσυστημάτων είναι εξαιρετικά σοβαρό. Για μένα ξεκινάει από την ψευδαίσθηση μεγαλείου που έχει ο άνθρωπος και πλασσάρεται σαν "αρχηγός του σύμπαντος" που έλεγε και στην ταινία.

Εχει χαθεί το μέτρο προ πολλού και το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να μεγαλώσουμε συνειδητοποιημέους πολίτες και να στηρίξουμε τις περιβαλλοντικές ΜΗ.ΚΥ.Ο.

Φαντάζομαι θα έμαθες τι έγινε φέτος στο κηνύγι της αλεπούς...

Bad Wolf said...

Τι έγινε στο κυνήγι της αλεπούς;;;
Δεν έμαθα,γιατί είχα πάει για πάπιες!!

mal di luna said...

Λοιπόν αγαπητή μου ....
Ο λυκάνθρωπος , έχει γεράσει αρκετά και η μονοφαγία του αίματος δεν ενδείκνυται πλέον γιά την ηλικία , και γιά τη γενική κατάσταση της υγείας του ....
Προτίθεται λοιπόν εντός των ημερών να μαγειρέψει μόνο γιά σας μιά παλιά συνταγή της Σμυρνιάς γιαγιάς του...πατάτες όπως τις έκαναν τότε...πατάτες γιαχνί !
Κρασί να μη φέρετε , θα βγάλω από το δικό μου κατ' εξαίρεσιν , ξέρετε εσείς...

Anonymous said...

Louboutin Shoes designs created a benchmark in the world of designer footwear. Christian Louboutin Pumps are worldwide famous for its quality and amazing stylish designs. In today's generation, people love to experiment with colors and designs. The availability of Christian Louboutin Boots , in various colors and an extraordinary offbeat collection of designs, has made it popular among the trendy crowd. Now, one can choose from a wide range of several innovative and creative varieties of Christian Louboutin Sandals .