Friday, July 15, 2005

Ο Ιρφάν επιβιώνει παρά τις περί του αντιθέτου προσπάθειες του συστήματος.


Irfan
Originally uploaded by emotional anaemia.

Οφείλω μια απάντηση σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που με προσωπικά μηνύματα και τηλεφωνήματα συμμετείχαν στον αγώνα για την βοήθεια του Ιρφάν.
Η προσπάθεια ξεκίνησε αν θυμάμαι καλά γύρω στις 25 Ιουνίου.
Από τότε και μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί για την επέμβαση 2.930 Ευρώ.
Ποσό το οποίο δεν αγγίζει καν το 1/3 του κόστους της επέμβασης. Φανταστείτε ότι από αυτό θα πρέπει να πληρώσουμε και τον καθετηριασμό που έγινε στο παιδί πριν ένα μήνα.

Κοντά στ’ άλλα, το νοσοκομείο στο οποίο θα γίνει η επέμβαση είναι ιδιωτικό, και δεν είναι συμβεβλημένο με το Ι.Κ.Α. για τέτοιου είδους επεμβάσεις σε παιδάκια. Τα δημόσια νοσοκομεία Παίδων, μας έχουν δώσει ένα χαρτί που λέει ότι δεν αναλαμβάνουν την επέμβαση. Χρειάζεται όμως ένα ίδιο χαρτί και από το ιδιωτικό νοσοκομείο που είναι μεν συμβεβλημένο με το ΙΚΑ, αλλά δεν την αναλαμβάνει ούτε αυτό. Το χαρτί αυτό, έχει σταθεί αδύνατο να το πάρουμε. Δεν κάνουν βλέπετε εκεί το χειρουργείο, αλλά δεν θέλουν να το δώσουν και γραπτά…

Το μωρό αγωνίζεται να μείνει στη ζωή. Εμείς αγωνιζόμαστε να βρούμε χρήματα για να καλύψουμε το σύνολο του κόστους της επέμβασης. Κάποιοι αγωνίζονται για το αντίθετο. Ο χρόνος περνάει… Το τικ τακ του ρολογιού ακούγεται πια στ’ αυτιά μας σαν πένθιμη καμπάνα.

Εκ μέρους των Δρόμων Ζωής, εκ μέρους της Αισέ και του Μεχμέτ των γονέων του μωρού, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμότατα για την συμμετοχή σας. Το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θέλησαν να συμπαρασταθούν έμπρακτα στον Ιρφάν, ήταν συγκινητικό.

Θα συνεχίζουμε να ελπίζουμε για το καλύτερο.
Ευχαριστούμε.

No comments: